A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Personale

Louise - Butikschef

Louise - Butikschef

Jeg har taget uddannelsen som frisør, da jeg elsker at bruge min kreativitet og nyder at jeg gennem min passion for faget kan forkæle mine kunder.

Det vigtigste for mig er, at kunden forlader stolen med et smil og er tilfreds med resultatet.

Jeg søger altid ny inspiration og udvikler mig gennem kurser, blade og nettet. For mig er det vigtigt, at jeg altid er med på de nyeste trends, men også holder de klassiske teknikker ved lige.

Louise har den 4-årige frisøruddannelse


Mette  - Frisør

Mette - Frisør

For mig betyder det rigtig meget at være frisør da jeg her har mulighed for at udfolde mig kreativt.

Jeg vægter det højt at være professionel i form á den kundepleje jeg yder samt at være ajourført inde for de nyeste trend.

Mette har den 4-årige frisøruddannelse


Christina  - Frisør

Christina - Frisør

Jeg har valgt, at arbejde som frisør da jeg kan få lov at være kreativ og blive udfordret. Det er et fag i udvikling hvor jeg hele tiden kan udvikle mig fagligt.

Når man brænder for sit arbejde, som jeg gør er det en selvfølgelig at være grundig og omhyggelig. Mine kunder fortjener det bedste. Hvér gang. For mig er det vigtigt at kunden er i centrum og jeg sætter en ære i at lytte til kundens ønsker, så vi sammen kan nå frem til det ønskede resultat.

Christina har den 4-årige frisøruddannelse


Ewelina  - Negletekniker

Ewelina - Negletekniker

Jeg er uddannet negletekniker hos CND og har rigtig mange års erfaring.

Jeg elsker mit fag og lægger stor vægt på et godt håndværk. Man kan godt kalde mig perfektionist med stort P, jeg stopper ikke mit arbejde før det er udført meget omhyggeligt, kreativt og helt perfekt.


Mette  - Kosmetolog

Mette - Kosmetolog

Jeg valgte kosmetologfaget, fordi jeg synes, at det er et utroligt spændende fag, som er i konstant udvikling.

Jeg har altid interesseret mig for skønhed og velvære, så at blive uddannet til kosmetolog virkede så naturligt.

Der kommer hele tiden nye produkter på markedet, nye måder at gøre tingene på, og det er virkelig spændende at følge udviklingen, og ikke mindst se de resultater, der kommer ud af det.


Maja - Kosmetolog & Vippetekniker

Maja - Kosmetolog & Vippetekniker

Jeg har valgt at blive kosmetolog fordi jeg elsker at arbejde med huden og hudpleje. At kunne hjælpe, vejlede samt se og skabe resultater på mine kunder er en taknemmelig gave ved faget. Jeg brænder for at holde mig opdateret inden for vores felt, være på forskellige kurser og kunne forny mine teknikker, samt viden omkring hudpleje.

KONTAKT OS