A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
 • We are NiceBeauty....... And we will rock you!
 • Velkommen til NiceBeauty.dk
 • Online Booking!
 • Team NiceBeauty Team NiceBeauty Esbjerg
 • Frisør Frisør
 • Negleteknikker Negletekniker
 • Kostmetolog Kosmetolog
 • Vippetekniker Vippetekniker
 • Team NiceBeauty Esbjerg

  Vores dygtige og professionelle team står klar til at tage imod dig og hos os er du i centrum.

  Vi vil sørge for, at du bliver forkælet og gøre alt for at imødekomme dine forventninger. Vi ved hvor vigtigt det er, at der er tid og rum til at tale om ønsker og ideer og vi tager os derfor altid tid til at lytte. For først når vi ved hvad der er vigtigt for dig kan vi give dig den bedste rådgivning. Du kan altid kigge ind til en konsultation med en fra vores frisør eller kosmetolog team og tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

 • Frisør

  Alle vores frisører er veluddannede og har den 4 årige frisøruddannelse. Deres klippeteknikker lever op til vores egne høje forventninger og deres farvebehandlinger er til perfektion. Vi sørger hele tiden for at vores frisører kommer med på diverse kurser, så de kan holde sig opdateret og være med på de nyeste trends.

  Alle de produkter frisørerne bruger er nøje udvalgt og lever op til vores høje kvalitetskrav.

 • Negletekniker

  Ewelina er vores super talentfulde negletekniker med over 9 års erfaring. Ewelina er CND uddannet og sikrer altid, at kunderne får deres negle ønsker opfyldt. Om det er de super kreative, skøre, vilde negle eller til dig som ønsker en smuk fransk manicure - Ewelina er den perfektionist, som sørger for at dine negle overstråler alle andre.

 • Kosmetolog

  Vores dygtige og veluddannede kosmetologer Mette og Maja er også klar til at tage imod dig. De vil forkæle dig, og deres opgave vil være at hjælpe dig med at opnå den sundeste og smukkeste hud.

  Du skal blot læne dig tilbage, nyde at vi tager os godt af dig og lade os give dig forkælelse helt ud til fingerspidserne.

  Vi tilbyder et bredt udvalg inden for hudpleje behandlinger, massage, hårfjerning samt meget mere.

  Mette og Maja er begge eksperter og har nøje udvalgt mærkerne Dermalogica og Decleor som anvendes i salonen.

 • Vippetekniker

  Vores kosmetolog Maja er også uddannet vippeteknikker. Hun er uddannet ved Lash Bar Academy i København, som er Danmarks største og første uddannelsessted inden for certificeret vippetekniker. Her har hun lært de mest effektive og unikke teknikker indenfor single-lash, som gør at man kan lave de smukkeste og flotteste vipper.

  Maja er perfektionist, ligesom resten af teamet i Nicebeauty, og vi vil derfor ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller standarden inden for vippepåsætning, det var derfor vigtigt for os at Maja fik uddannelsen hos Lash Bar.

Hvad tilbyder NiceBeauty

Frisør

Frisør

Christina og Mette S. er vores to knalddygtige og engagerede frisører. De går til alle opgaver med et smil og står også klar til at tage i mod dig og dine ønsker.

Gå til

Negletekniker

Negletekniker

Vores talentfulde negletekniker Ewelina har over 9 års erfaring og er klar til at forkæle dig med smukke og kreative negle.

Gå til

Kosmetolog

Kosmetolog

Vores dygtige og veluddannede kosmetologer Mette og Maja er dybt passionerede omkring deres håndværk. Kom endelig forbi og få en snak om dine behov og ønsker.

Gå til

Skønhedsprodukter

Skønhedsprodukter

Besøg vores omfattende skønhedsunivers Nicehair.dk. Husk at vi har samme priser på produkter i butikkerne som på vores hjemmeside.

Gå til